Esther

Esther

Ik ben Esther Alberts, 43 jaar en woon in Diepenveen samen met mijn man (Marcel) en onze 3 kinderen (Stefan, Joris en Thomas). We hebben gezelschap van onze hond Rosco, poes Snoes en 5 kippen. Mijn hobby’s zijn wandelen en trainen met onze hond en paardrijden.

Sinds 2 september 2019 ben ik eigenaar van Esther’s Hondenservice. Na 18 jaar gewerkt te hebben bij een bank, heb ik besloten om van mijn liefde voor honden mijn werk te maken. Van jongs af aan ben ik opgegroeid met dieren en sinds wij onze eigen hond hebben, kwam het besef dat ik hier toch meer mee wil doen.

Sinds november 2019 ben ik gediplomeerd kynologisch instructeur. In april 2018 ben ik gestart met de 3-jarige HBO opleiding ‘Gedragstherapie voor honden’ bij Dogvision. In 2020 verwacht ik deze opleiding af te ronden.

Mijn doel voor de komende jaren is om honden een plezierige en veilige wandeling te bieden samen met hun soortgenoten. Daarnaast zal ik mij richten op eigenaren die begeleiding bij (de aanschaf van) hun pup willen om het de eerste weken aangenaam te maken in huis en hun omgeving.