Preventie advies

Een preventieadvies is bedoeld om gedragsproblemen te voorkomen en het welzijn van uw hond te bevorderen. Het bestaat uit een huisbezoek waarin u direct op maat gemaakt advies krijgt. ​De kosten van een preventieadvies bedragen €65,00 incl. btw, excl. reiskosten (€0,25 per km)

Hieronder vindt u de onderwerpen waarvoor u een preventieadvies kunt afspreken. Heeft u een ander specifiek advies nodig dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Introductie nieuwe huisgenoot

Wilt u een hond (of kat) erbij, dan is het verstandig om een goede match te maken en de nieuwe huisgenoot voorzichtig te introduceren. In dit preventieadvies krijgt u tips hoe u dit het beste kunt aanpakken. 

Kind en hond

In dit preventieadvies krijgt u tips hoe u uw hond het beste kunt voorbereiden op de komst van een baby, of als er al een kind is hoe u uw kind het beste met de hond kunt laten omgaan. Denk aan tips voor aaien en spelen, maar ook aan aanpassingen in huis.

Zindelijkheidstraining van uw pup

Weet u niet goed hoe u uw pup het beste zindelijk kunt maken? Of blijft uw pup in huis plassen en vraagt u zich af wat u nog meer kunt doen? In dit preventieadvies krijgt u praktische tips en adviezen om de zindelijkheid van uw pup te bevorderen.

Voorkomen van vuurwerkangst

Heeft u een gevoelige hond? Woont uw pup bij een hond in huis die angstig is voor vuurwerk en wilt u dit bij uw pup voorkomen? In dit preventieadvies krijgt u tips hoe u uw hond zo goed mogelijk kunt voorbereiden op de vuurwerkperiode om angst te voorkomen.