Uitlaat service

Groepswandelingen:

Wilt u uw hond (en) mee laten lopen met een hondenuitlaatservice, dit kan dan in een groepswandeling, bijvoorbeeld omdat u de hele dag werkt of omdat u zelf slecht ter been bent of gewoon omdat het leuk is voor de hond om met soortgenoten op stap te zijn. Dan kan dit bij mij op een veilige manier. Esther’s hondenuitlaatservice neemt uw hond circa een uur mee naar buiten, om samen met andere honden lekker te rennen en te spelen.

De wandeling is geschikt voor alle honden, die sociaal naar andere honden en mensen zijn. Zeker ook jonge pups en oudere honden kunnen mee met de uitlaatservice, welke ik dan mee kan nemen in een buggy.

De groepswandeling bestaat uit maximaal 10 honden. De groepen worden door mij zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De groepswandelingen duren gemiddeld 1 uur. We wandelen in de omgeving van Deventer. Om de honden veilig te kunnen volgen zijn ze deels voorzien van een GPS tracker aan hun halsband.

Voordat ik de hond de eerste keer meeneem kom ik bij u aan huis voor een kennismakingsgesprek.

Ik haal uw hond bij u op in een speciaal daarvoor ingerichte bus met voor elke hond een eigen hondenkooi. De bus is tevens voorzien van elektrische ventilatie, zodat het op warme dagen ook koel is tijdens het vervoer.

Annuleren van de wandeling uiterlijk 24 uur van te voren, anders worden de kosten doorberekend

Tijden van de wandelingen

De groepswandelingen vinden plaats op maandag, dinsdag en donderdag. Uw hond kan dan mee van 10.30 uur tot 11.30 uur of van van 13.30 uur tot 14.30 uur. Op woensdag is er alleen een wandeling in de ochtend.

Wandelen op zaterdag en zondag en feestdagen is ook bespreekbaar.

Individuele wandelingen:

Wandelingen kunnen in overleg gepland worden en zijn geschikt voor honden die niet in een groep kunnen of niet los kunnen lopen.

Tarieven

Groepswandeling 1 keer per dag€16,-
Strippenkaart 10 wandelingen (6 maanden geldig)€150,-
Individuele wandeling 1 keer per dag€17,50
Wandeling in het weekend of op feestdagen€20,-
Kooien achterzijde bus
Kooien zijkant bus